ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προβάλλει τις επιχειρήσεις που τη στηρίζουν

Ανακοίνωση που αφορά την καινοτομία του τμήματος Μάρκετινγκ της ομάδας, εξέδωσε η φουτσαλική ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Μέσα σε μια χρονιά ριζικών αλλαγών για την ομάδα μας, εντός και εκτός γηπέδου, το Τμήμα Μάρκετινγκ της daNoi ΑΕΛ Futsal σας παρουσιάζει μια νέα καινοτομία για τις επιχειρήσεις τις οποίες στηρίζουν αυτήν μας την προσπάθεια μας. Βασικός στόχος, μέσα από την συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις, είναι να επενδύσουν σε εμάς προκειμένου να προβληθούν σωστά στην Κυπριακή αγορά και συνάμα να κάνουν απόσβεση της επένδυσης τους σε εμάς.

Με μεγάλη χαρά, σας παρουσιάζουμε το daNoi ΑΕΛ Futsal Sponsors News. Ο χώρος αυτός στην ιστοσελίδα μας, έρχεται να προσφέρει ένα βήμα επικοινωνίας στις επιχειρήσεις οι οποίες στηρίζουν αυτή μας την μεγάλη προσπάθεια. Παρουσίαση των επιχειρήσεων, ειδήσεις αλλά και τα νέα τους θα μπρορούν να φιλοξενούνται σε αυτό τον χώρο προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη παρουσία.

Όλα αυτά είναι μέρος της στρατηγικής μας, προκειμένου να έχουμε μια διαρκή συνεργασία με τις εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν και να προβλήθούν μέσα από την ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως μέσα από την σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς, αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς η ομάδα να βελτιώνεται προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της.

Πέτρος Γούλας,

Υπεύθυνος Στρατηγικής & Μάρκετινγκ της daNoi ΑΕΛ Futsal

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ