ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη και τώρα συγκέντρωση στο Κύπελλο

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ, με αφορμή τη νέα νίκη, αλλά και τον επόμενο αγώνα κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Την 4η εκτός έδρας νίκη και την 5η συνεχόμενη πέτυχε η ομάδα μας ψες στο Λευκόθεο και βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των νικών στις 6 πρώτες αγωνιστικές και έχοντας κάνει και το ρεπό την 4η αγωνιστική.

Το 0-10 προήλθε σχετικά εύκολα αφού η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και έβαλε 5 γκόλ σε κάθε ημίχρονο με σκόρερ τους Άγγελο Περικλέους (3), Fabio Aguiar (2), Παναγιώτη Στεργιόπουλο (2), Νίκο Χατζηγεωργίου (2) και Hugo Ramada Martins.

Στα ευχάριστα είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος και ο Τaoufiq Rifki ο οποίος κατέχει την θέση του 4ου ξένου αλλά μέχρι τώρα δεν αγωνίστηκε λόγω ότι στο φύλλο αγώνος δηλώνονται 3 μόνο ξένοι. Ο προπονητής μας Πάμπος Χαραλάμπους βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει χθες τον Roninho ο οποίος θα είναι πανέτοιμος στον δύσκολο αγώνα του Κυπέλλου.

Η συνέχεια και η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ τώρα στο Κύπελλο για τον πρώτο προκριματικό γύρο αφού θα αντιμετωπίσουμε χωρίς ανάσα την Δευτέρα 24/10 στο Σπύρος Κυπριανού την ομάδα του Εθνικού Λατσιών που τα πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με 3 νίκες και 3 ήττες.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα στις 20.45 στο Σπύρος Κυπριανού για να στηρίξουμε τους φουτσαλιστές μας για να πετύχουν την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση