ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πρώτη και ιστορική»

Ανακοίνωση για το νικηφόρο παιχνίδι με την Ομόνοια εξέδωσε η φουτσαλική ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι βρήκε την ομάδα μας νικήτρια. Την Πέμπτη κερδίσαμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην Ομόνοια/Αραράτ με 6-4!

Σημειώνουμε ότι ήταν η πρώτη νίκη πάνω στην Ομόνοια και συνάμα Ιστορική, αφού σπάσαμε ένα αρνητικό σερί με 14 ήττες χωρίς να έχουμε έστω και μία νίκη από το έτος ίδρυσης του τμήματος (2009)!!! Αυτή η αρνητική παράδοση έσπασε την περασμένη Πέμπτη και πλέον τώρα όλα αρχίζουν… Σε μια διαφήμιση του αθλήματος (σε όλους τους τομείς) μπροστά στον κόσμο μας πήραμε την νίκη, τους 3 βαθμούς αλλά και μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για το σύνολο που χτίζει η φετινή daNoi ΑΕΛ Futsal.

Χρόνος για χαλάρωση και εφησυχασμό δεν υπάρχει. Από σήμερα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα την ερχόμενη Δευτέρα, 03/10/2016 και ώρα 20:00 με την ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη στο Γυμνάσιο Ακακίου. Στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και το 3×3 για να να εδραιωθούμε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι παίκτες μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο που βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Σπύρος Κυπριανού και πανηγύρισε την μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Παραδίδοντας για άλλη μια φορά μαθήματα ήθους και σοβαρότητας. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους τους ΑΕΛίστες είναι σκληρή δουλειά για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση