ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ελεύθερη είσοδος με Ομόνοια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

Η Danoi ΑΕΛ FUTSAL ανακοινώνει ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν προς όλο τον κόσμο που επιθυμεί να παρακαλουθήσει τον αγώνα εναντίον της Ομόνοιας – Αραράτ που θα διεξαχθεί στη νέα μας έδρα το Σπύρος Κυπριανού η ώρα 20.30.

Ο αγώνας αυτός εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης και το χρέος που έχει η Danoi ΑΕΛ FUTSAL προς τον φίλαθλο κόσμο για να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο το συναρπαστικό άθλημα του Futsal.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και τους χορηγούς μας ότι στο Σπύρος Κυπριανού θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να απολαύσουν αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ακόμη, θα προσφερθούν εδέσματα προσφορά της Primo Chef Catering. Οι κατόχοι του VIP εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να επιδείξουν τις κάρτες τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θέσεις των επισήμων που βρίσκονται στον 1ο όροφο του Σπύρος Κυπριανού.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Σπύρος Κυπριανού  θα ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ από Οικογένειες και Παιδιά και μαζί με τον παλμό της ΘΥΡΑΣ 3 θα θυμίσει άλλες εποχές που μόνο ο Αελίστας ξέρει και μπορεί.

Αελίστα, όλα αυτά θα γίνουν μέσα σε κόσμια πλαίσια και θα δώσεις ακόμα μια φορά μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και θα δείξεις σε όλη την Κύπρο το πόσο διαφορετικός είσαι.

Σημαντικό είναι να τονιστεί, ότι το παιχνίδι της Πέμπτης, θα καλύπτεται τηλεοπτικά μέσω live streaming μετάδοσης από τον Alfa Sports σε ανοιχτή ζώνη.

Θέλουμε ο κόσμος να αγαπήσει το άθλημα μέσα από την φετινή πορεία της ομάδας μας.

Ραντεβού λοιπόν, την Πέμπτη 29/09/2016 και ώρα 20:30 στο Σπύρος Κυπριανού για να πανηγυρίσουμε ΜΑΖΙ την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας !!!

Εκ της διοίκησης

Danoi AEΛ FUTSAL

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X