ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Τώρα είναι η σειρά σου...»

Ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε η φουτσαλική ΑΕΛ, ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Ομόνοια-Αραράτ.

Αναλυτικά:

«Αελίστα,

Το Σάββατο το βράδυ δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό της πόλης και τι σημαίνει οπαδισμός. Την Πέμπτη, 29/09/2016 και ώρα 20:30 θα δείξουμε ότι η daNoi ΑΕΛ Futsal μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος futsal.

Την Πέμπτη που μας πέρασε λύσαμε τους κάβους, ανοίξαμε πανιά και κερδίσαμε στην πρεμιέρα εκτός έδρας την ΑΕΚ Σωτήρας με 8 – 11. Τώρα, επόμενος σταθμός το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραράτ. Οι παίκτες και η διοίκηση είναι έτοιμοι γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Και είμαστε βέβαιοι, ότι ΕΣΥ δεν θα λείπεις. Ποτέ δεν μας πρόδωσες και ούτε τώρα θα το κάνεις. ΑΕΛ στα εύκολα ΑΕΛΑΡΑ στα δύσκολα. ΕΣΥ θα κρίνεις το παιχνίδι. Η φωνή σου, ο ενθουσιασμός σου, ο παλμός σου θα είναι η δύναμη για τους λέοντες του παρκέ.

Είμαστε βέβαιοι, πως όλα αυτά θα γίνουν μέσα σε κόσμια πλαίσια και θα δώσεις ακόμα μια φορά μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και θα δείξεις σε όλη την Κύπρο το πόσο διαφορετικός είσαι.

Σημαντικό είναι να τονιστεί, ότι το παιχνίδι της Πέμπτης, θα καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα live streaming μετάδοσης από τον Alfa Sports σε ανοιχτή ζώνη. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία η οποία πιστώνεται στην διοίκηση της daNoi ΑΕΛ Futsal. Γιατί εμείς θέλουμε ο κόσμος να αγαπήσει το άθλημα μέσα από την φετινή πορεία της ομάδας μας.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ !!!!

Ραντεβού λοιπόν, την Πέμπτη 29/09/2016 και ώρα 20:30 στο Σπύρος Κυπριανού για να πανηγυρίσουμε ΜΑΖΙ άλλη μια νίκη της ομάδας μας !!!

Εκ της διοίκησης

daNoi AEΛ FUTSAL».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X