ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στόχος το πρωτάθλημα» (vid)

24sports team

info@24sports.com.cy

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει της νέας σεζόν, παραχώρησε η φουτσαλική ΑΕΛ, η daNoi ΑΕΛ, στην αίθουσα τύπου του Αθλητικού Κέντρου «Σπύρος Κυπριανού», όπου θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, παρουσιάστηκαν οι χορηγοί της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο και οι στόχοι όπως και η στρατηγική του τμήματος.

Όπως λέχθηκε στόχος για την ομάδα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της daNoi ΑΕΛ, Ανδρέας Σταύρου είπε σχετικά: «Φέτος έχουμε όλο το πακέτο για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πέρσι ήμασταν στην 4η θέση, χωρίς ξένους και με μόνο Κύπριους φουτσαλιστές. Φέτος ενισχυθήκαμε με τρεις πολύ καλούς ξένους και στόχος μας είναι να πάμε τρεις θέσεις πιο πάνω».

Μίλησε επίσης ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Τσόκκος, που θα κατέχει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου, που είπε: «Θεωρούμε ότι η ΑΕΛ βάζει τις βάσεις τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι αν χάσουμε τον ένα από τους δύο τίτλους, θα είναι αποτυχία».

Αναφορικά με την είσοδο στα διοικητικά της ομάδας, είπε πως προτίμησε την ΑΕΛ, παρότι είχε προτάσεις από τμήματα διαφόρων ομάδων, γιατί «η ΑΕΛ έχει ένα σωστό πλάνο, δουλεύει σωστά, προσφέρει στον αθλητισμό γενικότερα και είναι μία οικογένεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X