ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξεκίνησε προετοιμασία

Με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της daNoi AEL Futsal μας ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει τις νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξεκίνησε χθες η επίσημη προετοιμασία της …daNoi AEL Futsal στην νέα μας έδρα το Σπύρος Κυπριανού με τον καθιερωμένο αγιασμό στην παρουσία του κόσμου και των νέων μεταγραφικών μας αποκτημάτων Hugo Ramada, Fabio Aguiar και του Roninho.

Ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο παλάτι του Σπύρος Κυπριανού και τόνωσε το ηθικό των φουτσαλιστών μας καθώς επίσης και σε όλα τα οργανωμένα τμήματα της ΑΕΛ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Iδιαίτερες ευχαριστίες στον πάτερ Νεκτάριο που με τις ευχές του ευλόγησε το καράβι μας για μια υγιής και επικοδομητική χρονιά.

Υπόσχεση μας το πειρατικό της …daNoi AEL Futsal να παλέψει με όλα τα κύμματα και τις φουρτούνες που θα βρεί στο δρόμο του και να φθάσει με περηφάνια στον προορισμό του.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ