ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται ο Ρονίνιο

Ενημέρωση από τη φουτσαλική ΑΕΛ για την άφιξη του Ρονίνιο στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

«Έρχεται απόψε γύρω στις 11μμ στο αεροδρόμιο Λάρνακας o Roninho και αύριο Πέμπτη στις 17.30 στο Σπύρος Κυπριανού θα είναι παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδος μας για να πάρει μία πρώτη γεύση από την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ.

Τα επιτεύγματα και οι παραστάσεις του 29χρ. Βραζιλιάνου σταρ με Γεωργιανό διαβατήριο είναι πάρα πολλά και η Διοίκηση της ομάδος μας μαζί με τον μεταφραστή Μiguel Γιαλλουρίδη θα είναι εκεί για να υποδεχτεί ένα από τους καλύτερους φουτσαλιστές που έχουν έρθει ποτέ στο νησί μας.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ και όλα τα οργανωμένα σύνολα να είναι παρών αύριο στο Σπύρος Κυπριανού στις 17.30 για να τονώσουν το ηθικό των φουτσαλιστών μας και να δημιουργήσουν μια πρώτη θετική εικόνα και στα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ