ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Παίξε για το σήμα στην καρδιά»

H ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποιεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, τα οποία αρχίζουν από 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Φέτος, τα εισιτήρια διαρκείας για τη χρονιά 2016-2017 θα είναι ονομαστικά, αλλά κυρίως ηλεκτρονικά. Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού μας, εναρμονιζόμαστε και με τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να γνωρίσουν όλοι τη νέα μας ανανεωμένη εφαρμογή για IOS & ANDROID.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα χρόνια έχουν τις εξής τιμές: €20 σε πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).

€15 σε ηλεκτρονική μορφή, θα είναι ονομαστικά και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).

€60 VIPSeasonTicket- πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική στην εξέδρα των επισήμων και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς και όλοι οι εντός έδρας αγώνες των play-offs και κυπέλλου (εκτός από τους τελικούς playoffs και κυπέλλου) και με ειδικά προνόμια και δώρα για τους κατόχους τους.

Για παραγγελίες των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 7000 1003».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X