ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Φάμπιο και το ρεκόρ απέναντι στη Μπάρσα (vid)

Μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η φουτσαλική ΑΕΛ κάνει αναφορά στην ιστορική στιγμή που έζησε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Φάμπιο Αγουιάρ, όταν φορούσε τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, απέναντι στη Μπαρσελόνα.

Αναλυτικά:

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα FabioAguiar την περίοδο 2014/2015 φόρεσε την φανέλλα των Λιονταριών της SPORTINGΛισαβώνας.

Στις 24 Απριλίου 2015 στον ημιτελικό του UEFAFUTSALCUP εναντίον της BARCA έγινε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ αφού τον αγώνα παρακολούθησαν πέρα των 12 χιλίαδων θεατών κάτι που αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης οπάδών σε αγώνες FutsalCup.

Αυτές τις στιγμές θέλει να ζήσει ο Fabio και οι συμπαίκτες του φορώντας την φανέλλα της ΑΕΛάρας μας στη νέα μας έδρα στο Σπύρος Κυπριανού.

Ο ΑΕΛίστας το έδειξε και χθές στην ανεπανάληπτη συναυλία, ότι όταν είναι ενωμένος, μπορεί να γεμίσει όλα τα στάδια είτε λέγονται κλειστά ή ανοιχτά!

ΑΕΛίστα τώρα είναι η αρχή. Κάνουμε όλοι συμβόλαιο διαρκείας με την ΑΕΛ μας, για μια παντοδύναμη ΑΕΛ σε όλα τα τμήματα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ