ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ραμάδα ο πρώτος

Στην πρώτη της μεταγραφή για τη νέα περίοδο προχώρησε η φουτσαλική ΑΕΛ, που απέκτησε τον Χιούγκο Μάρτινς, κατά τον κόσμο Ραμάδα.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης με την συνεργασία με τον οικονομικό συμπαίκτη Γιώργο Τσόκκο, η DANOIAEΛ FUTSAL βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη συνεργασία της με το πρωτό μεταγραφικό απόκτημα της, τον HugoMartinsRamada. Ο Hugo Martins, γνωστός ως RAMADA γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1986, είναι 6 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις (universal). Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Ανόρθωση με μεγάλη επιτυχία και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Αμμοχώστου για να μπει σε πρωταγωνιστική πορεία, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά το δεύτερο χρόνο της παρουσίας του.
 
Αγωνίστηκε στις πιο κάτω ομάδες Futsal
 
Fonte da moura - Πορτογαλία
Βoavista - Πορτογαλία
Μodicus - Πορτογαλία
Fundação Jorge Antunes - Πορτογαλία
Rio Αve - Πορτογαλία
Svarog FC – Τσεχία
Gyori Raba Eto – Ουγγαρία
FK Nikars - Λετονία
Anorthosis Famagusta – Κύπρος

Στο παλμαρές του έχει να επιδείξει ένα Supercup με την Boavista το 2005, 2 πρωταθλήματα και 2 Supercup με την Raba Eto το 2012 και 2013 και ένα Κύπελλο το 2013. Στις 25/05/2015 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου ποδοσφαιριστή σάλας Α' Κατηγορίας στην Κύπρο.
 
Καλωσορίζουμε τον HugoRamadaMartins στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας την νέα χρονιά.

BEM VINDO A NOSSA FAMILIA!».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X