ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κάρτες διαρκείας

Σε κυκλοφορία τίθενται οι κάρτες διαρκείας της φουτσαλικής ΑΕΛ, με τη διοίκηση του τμήματος να στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο πως η ομάδα αλλάζει επίπεδο παντού.

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της daNoiΑΕΛ Futsal για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικούς, Εμπορικούς και Κοινωνικούς προκειμένου ο Λέοντας να βρυχάται και στο ανερχόμενο άθλημα του Futsal στην νέα έδρα του το Σπύρος Κυπριανού αλλιώς PALAISDESPORT.
 
Έχουμε δημιουργήσει συνεργεία από εθελοντές όπου ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες προπώλησης. Με μια διαφορά! Φέτος, τα Εισιτήρια Διαρκείας για την χρονιά 2016-2017 θα είναι ονομαστικά αλλά κυρίως ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού μας, εναρμονιζόμαστε και με τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να γνωρίσουν ΟΛΟΙ τη νέα μας ανανεωμένη εφαρμογή για IOS & ANDROID.
 
Τα Εισιτήρια Διαρκείας για την νέα χρόνια έχουν τις εξής τιμές:
 
€ 20 σε πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).
 
€ 15 σε ηλεκτρονική μορφή, θα είναι ονομαστικά και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).
 
€ 60 VIPSeasonTicket- πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική στην εξέδρα των επισήμων και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς και όλοι οι εντός έδρας αγώνες των play-offs και κυπέλλου (εκτός από τους τελικούς playoffs και κυπέλλου) και με ειδικά προνόμια και δώρα για τους κατόχους τους».
  
Αελίστα,
 
Η ομάδα αλλάζει, το επίπεδο ανεβαίνει γι’ αυτό σε καλούμε να μοιραστείς το όραμα και την δίψα μας για μια ΑΕΛ πρωταγωνίστρια αλλά γεμάτη υγεία σε όλους τους τομείς. Προμηθεύσου ΣΗΜΕΡΑ εισιτήριο διαρκείας της daNoiΑΕΛ Futsal και η θέση σου σε περιμένει για να ζήσεις από κοντά τι σημαίνει Γαλαζοκίτρινη Υπερηφάνεια.
 
* Υπενθυμίζουμε ότι βάση των τελευταίων ανακοινώσεων της ΚΟΠ η διεξαγωγή του πρωτάθληματος Futsal θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα είναι η κανονική διάρκεια με δύο γύρους και η δεύτερη φάση οι 8 πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν υπό την διαδικασία των play-offs με προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση και ο νικητής σε κάθε φάση θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X