ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στο τμήμα ο Μαρίνος Γεωργίου

Νέο αθλητικό διευθυντή θα έχει πλέον η ΑΕΛ στο φούτσαλ, τον Μαρίνο Γεωργίου, όπως αναφέρει η διοίκηση του τμήματος με ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Η Danoi ΑΕΛ Futsal ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κ. Μαρίνο Γεωργίου ο οποίος θα εκτελεί τα καθήκοντα του Αθλητικού Διευθυντή (Team Manager) και θα έχει το γενικό πρόσταγμα για την ομαλή λειτουργία του τμήματος Futsal για την νέα χρονιά 2016-2017.

Ο Μαρίνος Γεωργίου αγωνίστηκε στην ΑΕΛ από το 1990-1998 με αρκετές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και υπήρξε διεθνής με την Εθνική Παίδων, Νέων και Ελπίδων. Επίσης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες κατηγορίες για πάνω από 15 χρόνια και είχε την τύχη να πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα εκ των οποίων τα 10 συνεχόμενα.

Πρόσφατα τιμήθηκε στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ για την μεγάλη του προσφορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε στον κ. Μαρίνο Γεωργίου καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με την ευχή να έχει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και με την ομάδα του Futsal».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ