ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη και εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη και εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» κάνουν ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο που βρέθηκε χτες στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η CRI AEL FUTSAL συγχαίρει προπονητικό επιτελείο - φουτσαλιστές, χορηγούς και τον κόσμο που βρέθηκε ψες στο πλευρό μας στηρίζοντας την ομάδα μας να πετύχει την 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πάνω στην έμπειρη ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας με 6-4.

Η ανανεωμένη ομάδα μας αρχίζει να δένει σιγά σιγά και ο προπονητής μας Eloy Alonso αρχίζει και κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις στην τακτική/στρατηγική της ομάδας για να την παρουσίασει πανέτοιμη σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Η νίκη αυτή προήλθε μετά από σκληρή δουλειά και προσπάθεια από όλους τους φουτσαλιστές και το προπονητικό επιτελείο.

Καταλυτική όμως ήταν και η προσπάθεια των παιδιών του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ που έσπρωξαν τους φουτσαλιστές μας σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η Διοίκηση της ομάδας μας μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης και σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα προσφέρει στα μέλη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ την ειδική έκπτωση των 10 ευρώ στην κατηγορία Yellow των εισιτηρίων διαρκείας/εκπτωτική κάρτα.

Θα προπωλούνται προς 10 ευρώ στους συνδέσμους (Ενάεριο και Ζακάκι) και στα συνεργεία που θα στηθούν από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή έξω από το Τσίρειο Στάδιο στο παιχνίδι με την Πάφο. Κάνουμε έκκληση στο κόσμο να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα Futsal που με υπομονή, συνέπεια και καλή χημεία με κόσμο-διοίκηση-προπονητές-φουτσαλιστές η ομάδα μας υπόσχεται να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια στο συναρπαστικό αυτό άθλημα...Πάμε Λέοντες όπως παλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X