ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Gala Dinner 2017 – Δελτίο τύπου daNoi AEΛ FUTSAL

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Gala Dinner που διοργάνωσε η daNoi ΑΕΛ Futsal, την Πέμπτη 02/02/2017 στους Χαρουπόμυλους Λανίτη. Σε μια λαμπερή εκδήλωση και με μια κατάμεστη αίθουσα η οικογένεια της daNoi ΑΕΛ Futsal, έδειξε ότι είναι έτοιμη, σε όλους τους τομείς για μια ιστορική χρονιά.

Στην κεντρική του ομιλία, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Σταύρου, αφού έκανε μια αναδρομή στην πορεία αυτής της ομάδας έθεσε τους στόχους. Ένα όραμα που δεν αφορά μόνο τις εγχώριες διακρίσεις αλλά και την Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Εκ μέρους της πολιτείας, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Μιχάλης Καυκαλιάς, διαμήνυσε ότι ο ΚΟΑ θα βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΛ καθώς και του Futsal γενικότερα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο έργο αλλά και στο ήθος αυτής της ομάδας.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ & Στρατηγικής Πέτρος Γούλας, ο οποίος παρουσίασε τους τρεις άξονες στους οποίους είναι βασισμένη η στρατηγική μάρκετινγκ της ομάδας.

– Προσέλκυση & Διαχείριση Χορηγών
– Αναγνώριση του αθλήματος
– Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Τέλος, ο κ. Γιώργος Τσόκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Tsokkos Hotels & Resorts μίλησε για το όραμα του σχετικά με το Futsal αλλά και με την ΑΕΛ.

Η βραδιά, είχε πλούσιο πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ, δώρα, δημοπρασίες αλλά και πολλή μαγεία από την γνωστή οικογένεια ταχυδακτυλουργών Λιοτατή.

Πατήστε το ακόλουθο link για το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/pg/AELFutsal/photos/tab=album&album_id=145658672104044&__mref=message_bubble

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση