ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική μας

Νέες δύσκολες εξετάσεις για την Εθνική μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018.
 
Η Εθνική μας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο αντιμετωπίζει σήμερα το Κόσσοβο σε καθοριστικό ραντεβού ως προς το στόχο της πρόκρισης.
 
Στη χθεσινή πρεμιέρα η Κύπρος νίκησε μετά από συναρπαστικό αγώνα τη Δανία με 3-2 και το Κόσσοβο επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Νορβηγίας.
 
Η σπουδαία νίκη επί της Δανίας και με τον τρόπο που επιτεύχθηκε ενισχύει την ψυχολογία για το στόχο της πρωτιάς που δίνει πρόκριση και το μήνυμα του  Ομοσπονδιακού μας προπονητή ήταν σαφέστατο.
 
«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Άθου Στυλιανού μετά το χθεσινό φινάλε.
 
Ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Σκαμπύλης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση του τονίζοντας πως «ήταν σημαντική η βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε στη νίκη και είναι αναγκαία η συμπαράσταση και στο σημερινό αγώνα που ενδεχομένως να καθορίσει πολλά για την κατάταξη του ομίλου μας».
 
Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 18:30 με ελεύθερη είσοδο.
 
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Daniel Deca (Ρουμανία) και  Moshe Bohbot (Ισραήλ). Παρατηρητής διαιτησίας ο Μαλτέζος Gjergji Bitri.
 
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της Δανίας με τη Νορβηγία.

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X