ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η αποστολή της Εθνικής Futsal

Ανακοινώθηκε σήμερα η τελική αποστολή της Εθνικής μας ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018.

Ο τελικός κατάλογος. όπως καθορίζουν και οι κανονισμοί της UEFA, συμπεριλαμβάνει δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές και σημειώνεται η πρώτη παρουσία του Παναγιώτη Σκαρπάρη σε αποστολή της Εθνικής μας για διεθνείς αγώνες.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού για τους αγώνες της προκριματικής φάσης.

ΑΕΛ: Άγγελος Περικλέους, Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Στεργιόπουλος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Χρίστος Κόκκινος
ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου
ΟΜΟΝΟΙΑ - ARARAT: Αναστάσιος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδημήτρος, Γιάννης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μανώλης Μανώλη, Παναγιώτης Σκαρπάρης
ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη: Παρασκευάς Ψηλογένης

Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στο Λευκόθεο (18:30 συγκέντρωση) και το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης), συγκέντρωση στις 10:30πμ.

Την Κυριακή το απόγευμα (συγκέντρωση στις 17:00) η προπόνηση θα γίνει στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση