ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα φιλικά της Εθνικής Παίδων στη Ρουμανία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στη Ρουμανία θα συνεχίσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων η Εθνική Παίδων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Η αποστολή για το διπλό φιλικό της Ρουμανίας θα αναχωρήσει στις 7 Αυγούστου και το πρώτο φιλικό θα γίνει αργά το απόγευμα της 8ης Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο της Ρουμανίας.

Το δεύτερο φιλικό θα γίνει πάλι στο Αθλητικό Κέντρο της Ρουμανίας την Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Στην Κύπρο η αποστολή θα επιστρέψει στις 11 Αυγούστου.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Ρουμανίας θα αρχίσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Μαρώνι και στην αποστολή για το διπλό φιλικό θα συμπεριληφθούν 20 ποδοσφαιριστές.

Η Ρουμανία προετοιμάζεται επίσης για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κληρώθηκε στον ένατο όμιλο μαζί με τη Σερβία, την Ουγγαρία και τη Λιθουανία. Θα δώσει τους αγώνες της στην Ουγγαρία μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου 2018.

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο μαζί με τη Σκοτία, την Ελβετία και το Κόσσοβο και θα δώσει όλους τους αγώνες στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Κλήση Εθνικής Παίδων U15

Κλήση Εθνικής Παίδων U15

Οι προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 24, 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου και θα αρχίζουν στις 15:30.
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ