ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σιαμπουλής: «Έχει γίνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα»

Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο Nation League

Σέντρα στο Nation League για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο στόχος είναι αυτή η ομάδα να παλέψει για το καλύτερο. Μπορεί να μην είμαστε το φαβορί όμως η αλήθεια είναι πως το υλικό υπάρχει και η Κύπρος μπορεί να κάνει το επιπλέον βήμα. Σίγουρα είναι δύσκολο όμως όλοι θα το παλέψουν. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Σιαμπουλής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κίνητρο των ποδοσφαιριστών: «Ισχυρό κίνητρο είναι να φοράς το εθνόσημο. Από εκεί και πέρα είναι κίνητρο η επιτυχία στη διοργάνωση, ενώ υπάρχουν και τα προσωπικά κίνητρα του κάθε ποδοσφαιριστή».

Για την ευκαιρία των ποδοσφαιριστών ώστε να αναδειχτούν: «Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η ομάδα του Κύπριου ποδοσφαιριστή που του δίνει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει»

Για το γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να είναι το κλειδί για μεταγραφή: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο τρόπος για τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να αναδειχθούν και να τους δουν και στο εξωτερικό. Πέραν του Αλωνεύτη και άλλων περιπτώσεων στο παρελθόν με παίκτες που πήραν μεταγραφή και για τις καλές τους εμφανίσεις, υπάρχει και το πρόσφατο παράδειγμα του Λαΐφη που είχε δυο πολύ καλές εμφανίσεις πριν την μεταγραφή του στο εξωτερικό»

Για τους Νορβηγούς και τον κόσμο τους: «Συζητούσαμε χθες και με τον συνάδελφο της Νορβηγικής Ομοσπονδίας. Είχαν μια πολύ καλή προκριματική στο παγκόσμιο και τώρα θα έχουν 6-7 χιλιάδες ένεκα της απογοήτευσης. Απ’ την άλλη το εισιτήριο είναι στα 50 ευρώ και ο κόσμος δεν θέλει να δώσει τόσα λεφτά αν και υπάρχει διαφορά στους μισθούς και στο κόστος ζωής»

Για την συνολική προσπάθεια και τα θετικά μηνύματα: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Η ΚΟΠ παρέχει τα πάντα στην ομάδα και ελπίζουμε όλη αυτή η δουλειά που γίνεται να φανεί στο γήπεδο. Δουλειά που γινόταν σε όλα τα επίπεδα. Ο προπονητής εδώ και καιρό αναλύει την Νορβηγία σε παίκτες μας. Έχει γίνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X