ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πιέρος Σωτηρίου: «Πιστεύω ότι αυτή η Eθνική μπορεί να πάει πολύ μπροστά»

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αισιοδοξία του..

Ο Πιέρος Σωτηρίου αντιπροσώπευσε τους συμπαίχτες του στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στη Νορβηγία ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Εθνική μας ομάδα θα κάνει το επιπλέον βήμα στο Πρωτάθλημα των Εθνών.

Αναλυτικά: «Αύριο ξεκινάμε μια νέα διοργάνωση με πολλές προοπτικές και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να πιστέψουμε στον εαυτό μας για ένα μικρό βήμα. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι η Νορβηγία. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω αν είμαστε σοβαροί 100% και εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή τότε μπορούμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας. Έχουμε τους δικούς μας στόχους όπως είπε και ο προπονητής. Πιστεύω ότι αυτή η Eθνική μπορεί να πάει πολύ μπροστά».

Για στοίχημα που έβαλε με το Νορβηγό προπονητή του στην Κοπεγχάγη μίλησε μετά από σχετική ερώτηση Νορβηγού δημοσιογράφου ο Πιέρος Σωτηρίου.

«Βάλαμε στοίχημα με τον προπονητή μου. Αν νικήσει η Νορβηγία χάνω το στοίχημα, αν νικήσει η Κύπρος ή αγώνας έρθει ισόπαλος κερδίζω εγώ. Μου έδωσε και την ισοπαλία αλλά εγώ δεν το δέχτηκα λέγοντας του πως μόνο με νίκη θα καταφέρω να κερδίσω το στοίχημα», ανέφερε μεταξύ σοβαρού ο ποδοσφαιριστής της Κοπεγχάγης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X