ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπουλής: «Είμαι εδώ για να δίνω το 100% είτε με την ομάδα μου είτε με την Εθνική»

Οι πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Εθνικής μας...

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη και η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας επί κυπριακού εδάφους, καθώς αύριο (4/9) η αποστολή αναχωρεί για τη Νορβηγία, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Εθνών.

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής και σ’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που μπορώ να βοηθήσω. Βλέπω αυτή τη κλήση μου σαν μια πρόκληση για να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τη νέα διοργάνωση: «Είμαι εδώ για να δίνω το 100% είτε με την ομάδα μου είτε με την Εθνική. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω και μακάρι να είναι η αρχή για κάτι καλό».

Αν υπάρχει πίστη: «Φυσικά. Κάθε φορά που αρχίζει μια νέα διοργάνωση θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Βήμα βήμα και νομίζω θα αρχίσει να γίνεται κάτι καλό».

Τι πιστεύει πως χρειάζεται η ομάδα για να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να το πω αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είμαστε ώριμοι και θέλουμε να δώσουμε το 100% ώστε να βρεθούμε στη διοργάνωση. Αν καταφέρουμε να αρχίσουμε καλά απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα θα είναι καλό για όλους μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X