ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λαΐφης: «Ήθελα να μείνω στη Σταντάρ, είναι τιμή μου»

Το σχόλιο του Λαΐφη στο Instagram για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Σταντάρ Λιέγης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την παραμονή του στην Σταντάρ Λιέγης για ακόμα μία σεζόν, μετά την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχε η βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αν και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αγωνίζεται τις τελευταίες δύο σεζόν στην Σταντάρ Λιέγης, η παρουσία του στην ομάδα είναι υπό μορφή δανεισμού, ενώ υπήρχε ειδική ρήτρα σύμφωνα με την οποία μετά το πέρας δύο χρόνων η ομάδα θα μπορούσε να πληρώσει το ποσό των €2.000.000 στον Ολυμπιακό και να τον κάνει «δικό» της. Σύμφωνα με σημερινή (8/5) ανακοίνωση της ομάδας, αυτό θα γίνει πράξη, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός η Σταντάρ να πουλήσει στη συνέχεια τον διεθνή ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.

Το σχόλιο του Λαΐφη στο Instagram: «Είναι πραγματική τιμή μου και είμαι χαρούμενος με το νέο μου συμβόλαιο με την Σταντάρ Λιέγης. Ήταν κάτι που ήθελα και έκανα το καλύτερο για να τα καταφέρω. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω τα καλύτερα αποτελέσματα. Απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ας κάνουμε το καλύτερο…»

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X