ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λαΐφης: «Έχασα τον θείο μου, είχα ένα λόγο παραπάνω για να κερδίσουμε»

Δάκρυσε στις κάμερες και συγκίνησε...

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης στις δηλώσεις του στο ΡΙΚ2. Αναφέρθηκε στον χαμό του θείου του και είπε ότι ήθελε να κερδίσει για να του αφιερώσει τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: "Όπως ήρθε το παιχνίδι είμαστε απογοητευμένοι γιατί κερδίζαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Δεν τα καταφέραμε όμως, ήρθε το γκολ. Μπορούσαμε να δεχόμασταν γκολ και πιο νωρίς, ήταν καλύτεροι οι Βούλγαροι στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Και την ψυχή μας νομίζω, αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Παρόλο που δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε και που μπορούσαμε. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Δείξαμε χαρακτήρα".

Για το πέναλτι: "Να πω ότι δεν ήταν; Δεν τον έσπρωξα και πολύ. Ήταν ένα έξυπνο πέναλτι, μπήκε μπροστά μου. Το κέρδισε κιόλας αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήταν πέναλτι, ήταν 50-50 νομίζω".

Για το επόμενο παιχνίδι: "Πάμε τη Δευτέρα μόνο για τη νίκη. Θέλω να πω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, έχασα χθες τον θείο μου και είχα ένα λόγο παραπάνω να κερδίσω το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο μέλλον. Αιωνία του η μνήμη".

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X