ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κούμας: «Δεν δεχόμαστε τη μηδενιστική κριτική»

«Πρέπει να δημιουργήσουμε εθνική συνείδηση», δήλωσε μεταξύ άλλων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ πριν από την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σλοβενία στο ΓΣΠ. 

Αναλυτικά:

«Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες, όμως δεν ξεχνάμε ότι είχαμε δύσκολο αγώνα στην πρεμιέρα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Κρατάω από το παιχνίδι στο Όσλο, κάποιες λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από οφσάιντ. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα πεισμώσουν, πιστεύω στο τέλος της διοργάνωσης θα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό.

Είμαστε με ομάδες λίγο υψηλότερες από εμάς. Βλέπω μία θέληση και για το αποψινό παιχνίδι και για το μέλλον. Ως ομοσπονδία είμαστε δίπλα τους. Δεν δεχόμαστε τη μηδενιστική κριτική. Πρέπει να δημιουργήσουμε εθνική συνείδηση. Και στο Όσλο υπήρχε η διάθεση δεν βγήκε όμως το πλάνο.

Είδα ένα πείσμα τις τελευταίες δύο ημέρες, ελπίζω απόψε να αρχίσουμε νικηφόρα αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχουν Κύπριοι οι οποίοι έχουν λιγοστό χρόνο στις ομάδες του, σταδιακά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Προχωράμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να αλλάξουμε και τις ώρες των αγώνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X