ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική (U21): Κόντρα στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο «Kasımpasa Recep Tayyip Erdoğan» και θα αρχίσει στις 19:00..

Ο βαθμός δυσκολίας σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση είναι ψηλός, όμως για την Εθνική μας ο στόχος παραμένει σταθερός και στην αποστολή της Κωνσταντινούπολης για τον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας. 

Η προσπάθεια δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το καλύτερο και ο Νίκος Ανδρονίκου περιμένει από τους διεθνείς μας να παρουσιάσουν το καλύτερο τους πρόσωπο. Με αυτοσυγκέντρωση από το ξεκίνημα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για καλύτερη βαθμολογική θέση στον όμιλο μας.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο «Kasımpasa Recep Tayyip Erdoğan» και θα αρχίσει στις 19:00. 

Ο Νίκος Ανδρονίκου από την πρώτη στιγμή που συγκέντρωσε τους διεθνείς μας για τον αγώνα με την Τουρκία, μαζί με τους συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε θέματα τακτικής και καθημερινά η προσπάθεια ήταν για το μάξιμουμ στις προπονήσεις.

Κάθε ποδοσφαιριστής που θα πάρει σήμερα φανέλα βασικού πρέπει να γνωρίζει άριστα το ρόλο του και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής τους τονίζει πως «θέλουμε να επαναλάβουμε ανταγωνιστικές μας παρουσίες για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε και μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο με καλύτερο απολογισμό και ψηλότερη βαθμολογική θέση».

Χορηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι η ΕΚΟ. 

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το βράδι της Πέμπτης στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα. 

Στην αποστολή που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη υπενθυμίζεται πως συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Παρασκευά, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Καρώ, Κωσταντίνος Μιχαηλίδης, Σιών Ιωάννου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Κωσταντίνος Σωτηρίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορέας, Λεωνίδας Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Κυριάκος Παναγή, Μάριος Ηλία, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ιωάννης Πίττας, Πάρης Ψάλτης, Ηλίας Γεωργίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ανδρέας Καρώ, Χάρι Κυπριανού, Μιχάλης Χαραλάμπους. 

Κυπριανού: «Δουλέψαμε σκληρά»

«Όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε μαζί για την προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά, ιδιαίτερα σε τακτικά θέματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι» δήλωσε στην ιστοσελίδα για το παιχνίδι ο Χάρι Κυπριανού και συνεχίζοντας πρόσθεσε: 

«Μπορεί να χάθηκε η πιθανότητα για διεκδίκηση της πρόκρισης όμως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να τερματίσουμε ψηλότερα στην κατάταξη του ομίλου μας, εκπροσωπώντας όσο το δυνατό καλύτερα τη χώρα μας στη διοργάνωση».

*Για τον έκτο όμιλο σήμερα θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες Μάλτα – Βέλγιο και Σουηδία – Ουγγαρία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.  

ΒΕΛΓΙΟ

7

5

2

0

13

5

17

2.  

ΣΟΥΗΔΙΑ

7

5

2

0

18

4

17

3.  

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

6

3

2

1

10

6

11

4.  

ΤΟΥΡΚΙΑ

7

2

2

3

 7

9

 8

5.  

ΚΥΠΡΟΣ

8

2

0

6

 7

18

 6

6.  

ΜΑΛΤΑ

7

0

0

7

5

18

 0

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X