ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Εθνική: Ηττα στο Αμμάν

Στο τελευταίο φιλικό ματς πριν το πρωτάθλημα Εθνών

Την ήττα με το ευρύ σκορ 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών σε φιλικό αγώνα που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Αμμάν της Ιορδανίας με αντίπαλο την Εθνική ομάδα των Ανδρών της γειτονικής χώρας. 

Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας πριν από τους επίσημους αγώνες της για  το νεοσύστατο Πρωτάθλημα των Εθνών που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι Ιορδανοί σκόραραν με τον Jassen στο 18' ενώ ο Siaj πέτυχε το 2-0 στο 37'. Στο 86' ο Yousef διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αρκετές δοκιμές πειράματα, νέα πρόσωπα και αλλαγές περιελάμβανε το… ρεπερτόριο του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ραν Μπεν Σιμόν στο φιλικό αυτό. Η Εθνική μας έμεινε πίσω από το καλό της εαυτό και ως φυσικό επόμενο, γνώρισε την ήττα. 

Το ζητούμενο όμως είναι τεχνικός της ομάδας μας μέσω των διάφορων δοκιμών να καταστάλαξε σε άποψη για κάποια πράγματα που θέλησε να δει.

Οι ποδοσφαιριστές Μάριος Ηλία και Στέλιος Δημητρίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική ομάδα των ανδρών Ανδρών.

Κύπρος (Ρ. Μπεν Σιμόν): Πάρντο, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης (46' Μ. Ηλία), Μαρκάσα (87` Στ. Δημητρίου), Αρτυματάς, Κούσουλος, Λαμπάν (90' Φυλακτού), Φροξυλιάς (53' Ρουσιάς), Αν.Γεωργίου (82' Αντωνιάδης), Χριστοφή (72' Οικονομίδης).

Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Χριστοδούλου, Βασιλείου, Καρώ, Παπαφώτης, Χ. Κυριάκου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X