ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Πίστη για τη νίκη υπάρχει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου.

Όπως τόνισε, θέλουν και την καλή απόδοση αλλά και τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα προετοιμάστηκε λίγο διαφορετικά από τις άλλες φορές λόγω και της περιόδου που γίνεται ο αγώνας. Είμαστε εδώ και κάποιες μέρες μαζί με τους ποδοσφαιριστές σε καλές συνθήκες και δουλέψαμε αρκετά σε κάποια πράγματα που θα θέλουμε να τα κάνουμε στο παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι θα έχουμε και καλή απόδοση αλλά να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που είναι ένας από τους στόχους που έχουμε βάλει σαν ομάδα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο  κ. Χριστοφόρου είπε:

«Από τον αγώνα με την Πορτογαλία είδα κάποια θετικά αλλά και κάποια αρνητικά πράγματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στον αυριανό αγώνα. Ήταν ένα φιλικό για εμπειρίες και προετοιμασία για τον επίσημο αγώνα. Το Γιβραλτάρ έχει μια συμπαγή αμυντική γραμμή και με όσες ομάδες αγωνίζεται, δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ως Εθνική δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε να υποτιμούμε αντιπάλους, ούτε να επιλέγουμε αγώνες και αύριο θα αγωνιστούμε με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρουμε τη νίκη». 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X