ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Ο αγώνας της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ δεν θα είναι καθόλου εύκολος, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν, όπως τονίζει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Δημήτρης Χριστοφή.

Ο διεθνής επιθετικός τονίζει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουμε τη νίκη, η οποία αποτελεί μονόδρομο στον αγώνα της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο μπορώ να πω. Γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από όλη την ομάδα και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα, το προσωπικό, όμως, αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ δεν θα είναι εύκολο, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι όπου δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς αλλά επαναλαμβάνω πως δεν θα είναι εύκολο. Όσοι κληθούν να αγωνιστούν, πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε επαγγελματίες, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό γιατί, επαναλαμβάνω πως η νίκη είναι μονόδρομος».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X