ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίστροφη μέτρηση για Γιβραλτάρ

Ο αγώνας με την Πορτογαλία ανήκει στο παρελθόν. Ασφαλώς το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν στην Εθνική μας, όμως, απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα από την αρχή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Τώρα, το μόνο που ενδιαφέρει όλους στην ομάδα μας είναι το πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Παρασκευή στο Φάρο. 

Ασφαλώς ο αντίπαλος είναι βατός και στα μετρα της Εθνικής μας, όμως χωρίς σοβαρή προσπάθεια και συγκέντρωση, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της έκπληξης. 

Η Εθνική μας μπήκε σε ρυθμούς Γιβραλτάρ από σήμερα το πρωί με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Πορτογαλίας. Η προπόνηση έγινε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν χθες.

Το θετικό είναι πως δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την Πορτογαλία και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Ο Δημήτρης Χριστοφή δεν έπαιξε με τους Πορτογάλους αφού δεν ήταν έτοιμος 100%, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι την Παρασκευή θα είναι έτοιμος να παίξει με αντίπαλο το Γιβραλτάρ. 

Για αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό και από την Τρίτη το σκηνικό της προετοιμασίας θα μεταφερθεί στο Φάρο, εκεί που θα γίνει ο αγώνας της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X