ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ξέραμε τις δυσκολίες...»

Στάθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στην Πορτογαλία στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την Πορτογαλία ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα να αγωνιστούμε με μια ομάδα καλύτερη από τη δική μας, με ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας και η οποία δεν είναι τυχαία Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ξέραμε από πριν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε και στόχος μας ήταν να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ που ακολουθεί.

Κάναμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο και δεχτήκε δύο τέρματα απο χτυπήματα φάουλ σε ένα χρονικό διάστημα που είχαμε και το δυνατό αέρα εναντίον μας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλύτερα και κάναμε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο, όμως το τρίτο τέρμα που δεχτήκαμε μας επηρέασε και αγωνιστικά και ψυχολογικα. Συγχαρητήρια στην Πορτογαλία, καλή συνέχεια και εμείς τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Παρασκευή».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Κλήση Εθνικής Παίδων U15

Κλήση Εθνικής Παίδων U15

Οι προπονήσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 24, 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου και θα αρχίζουν στις 15:30.
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ