ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κέρδισαν τη Βουλγαρία(pics)

Διεθνή φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας σημείωσε σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17. 

1-0 το αποτέλεσμα για την ομάδα μας η οποία σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Το τέρμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε ο Δανιήλ Παρούτης με πέναλτι στο 43ο λεπτό.

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνικής μας στο πρώτο ημίχρονο με κατοχή μπάλας και καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Καλύτερη φάση ένα χαμένο τετ α τετ του Δανιήλ Παρούτη μετά από πάσα του Ναούμ. 

Προϋποθέσεις για γκολ δημιούργησαν και οι Βούλγαροι με τον τερματοφύλακα της Εθνικής μας Θεοδουλίδη να ενεργεί θετικά όσες φορές χρειάστηκε. 

Με τον ίδιο καλό ρυθμό άρχισε η Εθνική μας και στο δεύτερο ημίχρονο και το 46' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Δανιήλ Παρούτη. Λίγο αργότερα σουτ του Αγάπιου Βρίκκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με την Εθνική μας να διαχειρίζεται σωστά το σκορ και να παίρνει στο τέλος τη φιλική νίκη. 

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Γ. Θεοδουλίδης, Χρ. Τρύφωνος, Λ. Χατζηκωνσταντής, Λ. Φλουρής (60' Κ. Αντωνίου), Α. Βρίκκης (60' Γ. Θεοδοσίου), Γ. Ναούμ (55' Μ. Τζιωνής), Α. Κακουλλής (60' Λ. Σαββίδης), Θ. Νικολάου, Δ. Παρούτης (65' Δ. Ράσπας), Ρ. Μάμας, Χ. Καψός (41'. Μ. Κωνσταντινίδης).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλής με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Γιώργο Γκίνο και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Φωτίου.

Κύπρος και Βουλγαρία αγωνίστηκαν και την περασμένη Τρίτη. Ο αγώνας τελείωσε 1-1.

www.cfa.com.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση