ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο απολογισμός από το πρώτο φιλικό και η συνέχεια

Ο απολογισμός από το πρώτο φιλικό του νέου κύκλου προετοιμασίας της Εθνικής Νέων μπορεί να κατέγραψε ήττα από την Αρμενία όμως βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν για τη συνέχεια.

Μέσα από το χθεσινό φιλικό της Ορμήδειας είδαμε αρκετά θετικά για ξεκίνημα της νέας προσπάθειας και με το δεδομένο πως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να φτάσει η ομάδα σε βαθμό ετοιμότητας όπως καθορίζει ο βαθμός δυσκολίας σε διοργάνωση της UEFA.

«Είναι γεγονός πως για πρώτο παιχνίδι είδα αρκετά πράγματα που μου έχουν αρέσει στις παραμέτρους που θα χρειαστεί η προσπάθεια μας για να προχωρήσουμε με απαιτήσεις και από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι.

Είδα ασφαλώς και πράγματα που είναι αναγκαίο να βελτιώσουμε και αυτός είναι και ο σκοπός των φιλικών αγώνων», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Νέων Νεόφυτου Λάρκου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Η Εθνική μας γνώρισε την ήττα με 2-1 με γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις και αφού νωρίτερα είχε δημιουργήσει ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Σημειώνεται ότι στο φιλικό της Τρίτης δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή εκτός από τον τερματοφύλακα Στυλιανό Κωνσταντίνου, που θα αγωνιστεί στο φιλικό της Πέμπτης.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση και το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 16:00 πάλι στο Κοινοτικό Στάδιο Ορμήδειας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Ιωάννης Παναγίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μούσιτς
ΑΕΛ: Στυλιανός Παντελή, Παντελής Παντελή, Μάρκος Μουστάκη
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης
ΑΠΟΕΛ: Ζαχαρίας Άδωνη, Μάρκος Κιτρομιλίδης, Στέλιος Πάπουτσος, Κωνσταντίνος Αναστασίου
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ
ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Πέτρος Ιωάννου
ΕΝ Παραλιμνίου: Θεόδωρος Κολοκούδιας
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Νικόλας Μενελάου, Κλεάνθης Πιερή, Αλέξανδρος Μιχαήλ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στυλιανός Κωνσταντίνου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Νικόλας Πατσής

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X