ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωτιά για την Εθνική Παίδων

Ο απολογισμός από το σημερινό φινάλε στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά κατέταξε στην πρώτη θέση την Εθνική μας ομάδα των Παίδων.
 
Το νικηφόρο 2-1 επί της Αλβανίας μας έφερε στους 6 βαθμούς και οι νεαροί διεθνείς μας σε αυτό το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας για συγκρότηση της ομάδας που θα παίξει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνολική τους παρουσία.
 
Το Διεθνές Τουρνουά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων Παίδων που διοργάνωσε η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA έδωσε την ευκαιρία σε 80 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τέσσερις ομάδες να κερδίσουν εμπειρίες και οι ξένες αποστολές αναχωρούν από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
Τα συμπεράσματα του τουρνουά θα καταγράφουν από τον Τεχνικό Παρατηρητή της UEFA και Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου για αξιολόγηση τους από τα αρμόδια τμήματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
 
Στο σημερινό φινάλε με την Αλβανία η ομάδα μας πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο τέρματα που πέτυχε σε εκείνο το χρονικό διάστημα αποδείχτηκαν αρκετά για να μας χαρίσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την επιτυχία τους. Μέσα από τους τρεις αγώνες το κέρδος για την ανέλιξη τους είναι σημαντικό και θα φανεί και στην εξέλιξη της πορείας.
 
Ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι η παρουσία τους πρέπει να ομολογήσω πως ήταν εξαιρετική και δίκαια κερδίσαμε την πρωτιά κερδίζοντας ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο όπως ήταν η Αλβανία», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς.
 
Πέντε αγώνες κρίθηκαν στα πέναλτι
Στα αξιοσημείωτα ότι από τους πέντε αγώνες χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδείξει νικητή και μόνο ο αγώνας της Εθνικής μας με την Αλβανία ανέδειξε νικητή (2-1) από την κανονική του διάρκεια.
 
Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Κύπρος – Ουαλία…1-1 (3-4 στα πέναλτι)
Αλβανία – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-3 στα πέναλτι)
Κύπρος – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-1 στα πέναλτι)
Αλβανία - Ουαλία...0-0 (4-2 στα πέναλτι)
Κύπρος – Αλβανία…2-1
Ουαλία – Σαν Μαρίνο…1-1 (3-1 στα πέναλτι)
 
Πρώτη στη βαθμολογία η Κύπρος με 6 βαθμούς και ακολούθησαν η Ουαλία με 5 βαθμούς, η Αλβανία 4 και το Σαν Μαρίνο 3 βαθμοί.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση