ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη της Εθνικής Παίδων U15 επί των Σκοπίων στα πέναλτι

Στα πέναλτι κρίθηκε ο σημερινός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-15 με αντίπαλο τα Σκόπια στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Αρμενία.

Η Εθνική μας πήρε τη νίκη με 4-2 και έφτασε τις δύο νίκες στη διοργάνωση αφού στην πρώτη αγωνιστική είχε νικήσει με 4-1 την Αρμενία. Τα Σκόπια στον πρώτο τους αγώνα έχασαν με 2-1 από το Ουζμπεκιστάν.

Με τη σημερινή της νίκη η Εθνική μας έφτασε τους 5 βαθμούς αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όταν ένας αγώνας κριθεί στα πέναλτι, η νικήτρια ομάδα παίρνει δύο βαθμούς και η χαμένη ένα βαθμό.

Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 με το Νικόλα Νεοκλέους να πετυχαίνει το τέρμα της Εθνικής μας στο 45ο λεπτό. Οι Σκοπιανοί είχαν προηγθεί στο 6ο λεπτό.

Επόμενος αντίπαλος της Κύπρου το Ουζμπεκιστάν το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κύπρος (Α.Χατζηαλεξάνδρου): Ανδρέας Χατζηγαβριήλ, Στέλιος Ανδρέου, Λούκας Καλογήρου, Μάριος Γεωργίου, Κωνσταντίνος Βρόντης, Χρίστος Ρώη Χρυσοστόμου (41' Νικόλας Νεοκλέους), Γιώργος Πελεκάνος (41' Χαράλαμπος Χαραλάμπους), Ευάγγελος Ανδρέου (66' Χαράλαμπος Μελαναρκίτης), Χαράλαμπος Μιραλλάης (66' Χρίστος Βενιζέλος), Ιωάννης Χατζηγιάννης, Πάρης Ορφανίδης (75' Σταύρος Γαβριήλ).

Αναπληρωματικοί: Μιχάλης Κυριάκου, Αναστάσιος Χαραλάμπους, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Αδάμος Νικολάου,

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αρμενίας.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X