ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φινάλε στον elite round με Σερβία

Μετά τη Γερμανία και τη Σλοβακία σειρά παίρνει σήμερα η αναμέτρηση με τη Σερβία στο φινάλε για το δεύτερο όμιλο.

Η συμμετοχή από μόνη της στον elite round για την Εθνική Νέων ήταν επιτυχία, όμως το καλύτερο ήταν να κλείσει αυτός ο κύκλος και με καλή παρουσία και με βαθμολογικό όφελος.

Η ήττα με βαρύ σκορ από τη Σλοβακία το περασμένο Σάββατο είναι γεγονός πως επισκίασε και τις θετικές εντυπώσεις από την πρεμιέρα και οι νεαροί διεθνείς μας θέλουν να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με κέρδος απέναντι στους Σέρβους.

Η σημερινή αντίπαλος μας ήρθε εδώ στη Γερμανία ως βασικός ανταγωνιστής της Γερμανίας για την πρόκριση όμως δεν επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις. Ανεξάρτητα από αυτό, παραμένει ασφαλώς δυνατός αντίπαλος για την Κύπρο και θέλει με τη σειρά της να αποχαιρετήσει νικηφόρα τη διοργάνωση.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Σερβίας ολοκληρώθηκε χθες και με το δεδομένο ότι στο αρχικό πλάνο δράσης θα υπάρχουν αλλαγές.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Am Sommerdamm».

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σουηδός Bojan Pandzic με βοηθούς τον συμπατριώτη του Joakim Amri Nilsson και τον Γερμανό Christian Leicher.

Παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας θα είναι ο Alain Hamer (Λουξεμβούργο).

Η προϊστορία μας

Με τη Σερβία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στις 11 Μαίου 2003 στην Αυστρία, στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης και χάσαμε με 5-1.

Το γκολ της Εθνικής μας που είχε τότε στον πάγκο της τον Γιαννάκη Γιαγκουδάκη πέτυχε στο 44ο λεπτό ο Σταύρος Σταύρου.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δημήτρη Στυλιανού, Γιώργο Μερκή, Παρασκευά Χρίστου, Αντώνη Μούσιη, Γιώργο Γεωργιάδη (34’ Γιώργος Ελευθερίου), Σταύρο Σταύρου, Φάνο Μιχαηλά, Γιώργο Βασιλείου, Μιχάλη Ιωνά (33’ Κούλλης Παύλου), Αλέξανδρο Κανάρη (68’ Πέτρος Πέτρου), Κυριάκο Χάτζιαρο.

Στην αποστολή ήταν και οι Γιώργος Κακουλλής (τερματοφύλακας), Λούκας Στυλιανού, Γιώργος Στυλιανού, Γιώργος Πελαγίας.

Μέχρι τώρα στο δεύτερο όμιλο

Γερμανία - Κύπρος...2-1
Σλοβακία - Σερβία...0-1
Γερμανία - Σερβία...2-0
Σλοβακία - Κύπρος...5-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γερμανία 2 2 0 0 4 1 6
2. Σερβία 2 1 0 1 1 2 3
3. Σλοβακία 2 1 0 1 5 1 3
4. Κύπρος 2 0 0 2 1 7 0

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση