ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με στόχο την καλύτερη παρουσία στο φινάλε

Ο αγώνας με τη Σλοβακία κατέγραψε ήττα με βαρύ σκορ και στη βάση της ανάλυσης για την εμφάνιση του Σαββάτου η τεχνική ηγεσία πέρασε ασφαλώς τα δικά της μηνύματα, γιατί η επόμενη ημέρα δεν είναι μακριά.

Την ερχόμενη Τρίτη η Εθνική Νέων θα βρεθεί απέναντι στη Σερβία στο φινάλε των υποχρεώσεων της στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και με την ελπίδα πως ο τελικός απολογισμός θα καταγράψει καλύτερη παρουσία και βαθμολογικό κέρδος.

Ο Νεόφυτος Λάρκου περιμένει από τους διεθνείς μας να επαναλάβουν την εξαιρετική παρουσία της πρεμιέρας (χάσαμε με 2-1 όμως εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους) και η καλή παρουσία σίγουρα θα δημιοργήσει τις προϋποθέσεις και για ανάλογο αποτέλεσμα.

Η Σερβία κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-0 τη Σλοβακία και ηττήθηκε χθες με 2-0 από τους Γερμανούς που έφτασαν στους έξι βαθμούς.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση για τους διεθνείς μας και πέραν από τις αναλύσεις για θέματα τακτικής θα ακολουθήσει νέα προπόνηση αύριο και τότε θα ξεκαθαρίσει και το πλάνο δράσης ενόψει Σερβίας.

Την Τρίτη εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σερβία θα διεξαχθεί επίσης για το δεύτεορ όμιλο η καθοριστική αναμέτρηση της Σλοβακίας με τη Γερμανία.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση