ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαριά ήττα

Με αντίπαλο τη Σλοβακία συνέχισε σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις της στον elite round η Εθνική μας ομάδα των Νέων.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 5-0 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου που φιλοξενείται στη Γερμανία.
 
Η Εθνική μας θα μπορούσε για καλύτερο αποτέλεσμα αν αξιοποιούσε τις καλές επιθέσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία της Σλοβακίας στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.
 
Στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά και για αρκετό χρονικό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου τίποτε δεν προδίκαζε τέτοια εξέλιξη, όμως όλα άλλαξαν μετά το προβάδισμα της εξαιρετικά αποτελεσματικής Σλοβακίας.

Οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ του Tupta και στο 40’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 2-0, αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας μπήκαν δυνατά, ανέλαβαν πρωτοβουλίες κυνηγώντας το γκολ όμως οι Σλοβάκοι κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν και με αντεπίθεση στο 68’ πέτυχαν το 3-0 με τον Štefanec.
 
Στο 75’ ο Herc ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 για τη Σλοβακία και στο 90' ο Dubec διαμόρφωσε το 5-0.
 
Η Εθνικής μας αγωνίστηκε με τους Μιχαήλ, Σιών, Πηλέας, Καλλής, Αρτυματάς (62’ Σιαθάς), Λ. Κυράκου, Α. Νεοφύτου, Φιάκας (46’ Αναστασίου), Μ. Ανδρέου, Μ. Χαραλάμπους (74' Στ. Καλλένος), Ν. Ματθαίου.
 
Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο «Sportpark Kelsterbach», χωρητικότητας 416 θέσεων που βρίσκεται στην περιοχή του Kelsterbach. Θεατές 155 σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών του γηπέδου.
 
Διαιτήτευσε ο Πολωνός Tomasz Musiał με βοηθούς διαιτητές τον συμπατριώτη του Michał Gajda και το Γερμανό Christian Leicher.
 
Δεύτερη νίκη της Γερμανίας
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Γερμανία νίκησε με 2-0 τη Σερβία και έφτασε στους έξι βαθμούς.
 
Στην πρεμιέρα η Σερβία νίκησε με 1-0 τη Σλοβακία και η Γερμανία με 2-1 την Κύπρο.
 
Στο φινάλε της ερχόμενης Τρίτης θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Σερβία και Γερμανία -Σλοβακία και μετά τα σημερινά αποτελέσματα όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.
 
www.cfa.com.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X