ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχεια με Σλοβακία

Με αντίπαλο τη Σλοβακία συνεχίζει σήμερα το απόγευμα τις υποχρεώσεις της στον elite round η Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα και το άτυχο παιχνίδι με τους Γερμανούς που κατέγραψε ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι νεαροί διεθνείς μας στοχεύουν στο καλύτερο αποτέλεσμα και η παρουσία της περασμένης Πέμπτης δικαιολογεί τις υψηλές απαιτήσεις.

Ο βαθμός δυσκολίας σε κάθε παιχνίδι είναι υψηλός, όμως οι δυνατότητες για ανταγωνιστική παρουσία υπάρχουν και σήμερα προσβλέπουμε σε ανάλογη παρουσία της πρεμιέρας και με κέρδος.

Η τεχνική ηγεσία ανέλυσε τους Σλοβάκους προς τους διεθνείς μας με κάθε λεπτομέρεια, καθώς ο Νεόφυτος Λάρκου παρακολούθησε το προχθεσινό τους παιχνίδι με τη Σερβία.

Όπως τόνισε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, σε κάθε παιχνίδι ο στόχος για να διεκδικούμε το καλύτερο είναι δεδομένος και οι διεθνείς μας από την πλευρά τους το επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα τους.

«Σε αυτή τη φάση σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ισχυρές και με αυξημένες ασφαλώς απαιτήσεις.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Γερμανία δυστυχώς δεν επιβράβευσε την προσπάθεια μας όμως συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα για να φέρουμε και καλύτερα αποτελέσματα», μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Ματθαίου.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Sportpark Kelsterbach», χωρητικότητας 416 θέσεων που βρίσκεται στην περιοχή του Kelsterbach.

Θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Tomasz Musiał με βοηθούς διαιτητές τον συμπατριώτη του Michał Gajda και το Γερμανό Christian Leicher.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Alain Hamer (Λουξεμβούργο) και παρατηρητής αγώνα ο Βούλγαρος Ivan Borissov Lekov.

*Νωρίτερα το μεσημέρι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σερβία.

Στην πρεμιέρα η Σερβία νίκησε με 1-0 τη Σλοβακία και η Γερμανία με 2-1 την Κύπρο.

Η προϊστορία μας
Με τους Σλοβάκους βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στις 30 Οκτωβρίου 2007 στη Γεροσκήπου και χάσαμε με 5-1 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008.

Το γκολ της Εθνικής μας σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Χρίστος Ξενοφώντος.

Η Εθνική μας τότε είχε στον πάγκο της τον Μιχάλη Χατζηπιερή και αγωνίστηκε με τους Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Πιεράκη Καστάνα, Χρίστο Νικολάου, Άγγελο Περικλέους (73’ Γιώργος Οικονομίδης), Γιώργο Κολοκούδια, Γιώργο Εφραίμ, Μιχάλη Πασχάλη, Χρίστο Ξενοφώντος (59’ Σταμάτης Πάντος), Χαράλαμπο Δημοσθένους, Νικόλα Σαρρή, Κυριάκο Σάββα (46’ Φειδίας Παναγιώτου).

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση