ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Διψασμένοι για τη νίκη»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Χριστάκης Χριστοφόρου, παραχώρησε διάσκεψη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Εσθονία.

Αναλυτικά:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέληση για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα πρέπει να δώσει μεγάλες μάχες για να κερδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για μας. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Είμαι αισιόδοξος γιατί οι ποδοσφαιριστές δείχνουν καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Για λεπτομέρειες χάσαμε τους βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλοι είναι διψασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για την δυναμικότητα της Εσθονίας:

«Είδαμε όλα τα παιχνίδια της Εσθονίας. Μετά τη δική μας ομάδα είναι η πιο αδικημένη ομάδα στον όμιλο. Και στα παιχνίδια με Ελλάδα, Βέλγιο και Βοσνία είχε καλή απόδοση. Τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας. Αυτός που θα τα δώσει όλα και θα είναι ο πιο παθιασμένος, θα είναι ο νικητής».

Για τις επιλογές της ενδεκάδας:

«Δεν συνηθίζω να λέω την ενδεκάδα. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές και στην ενδεκάδα και στον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου».

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση