ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αντίπαλο τη Γερμανία

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ώρα για τις νέες υποχρεώσεις της Εθνικής μας πλησιάζει και σήμερα το μεσημέρι κάνουμε αρχή στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 με αντίπαλο τη Γερμανία, τη χώρα που φιλοξενεί το δεύτερο όμιλο.

Ο βαθμός δυσκολίας σε αυτή τη φάση σίγουρα είναι μεγαλύτερος από την προηγούμενη και εκτός από τη Γερμανία, θα αντιμετωπίσουμε τη Σλοβακία και τη Σερβία.


Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου μας θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο για συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει της σημερινής πρεμιέρας ολοκληρώθηκε χθες και το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αλλά και της ανάλυσης επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής.

Σε τέτοιες αποστολές ο κάθε ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να αγωνιστεί πρέπει να γνωρίζει άριστα το ρόλο του και ασφαλώς χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για να δημιουργηθεί η προϋπόθεση τόσο για καλή παρουσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης όσο και για τη συνέχεια.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νεόφυτος Λάρκου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τη σημερινή πρεμιέρα αλλά και τη διοργάνωση γενικότερα, επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή σε τέτοιο υψηλό επίπεδο αγώνων θα βοηθήσει ασφαλώς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας να ανεβάσουν επίπεδο. Η εμπειρία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης θα τους δώσει σημαντικά εφόδια για να προχωρήσουν.

Είμαστε εδώ για να λάβουμε μέρος σε μια σημαντική διοργάνωση και η ομάδα βρίσκεται εδώ ως πετυχημένη από την πορεία της στην προκριματική φάση. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να απολαύσουν την παρουσία τους στον elite round και να το χαρούν.

Δουλέψαμε εδώ και πολλούς μήνες πολύ σκληρά, περάσαμε από την προκριματική φάση και είμαστε εδώ για να λάβουμε μέρος σε μια νέα πιο δύσκολη φάση στοχεύοντας στο καλύτερο.

Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η πορεία θα δείξει τι θα μας αποφέρει ο τελικός απολογισμός».

Ο αρχηγός της Εθνικής μας Παναγιώτης Αρτυματάς τονίζει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για την πρεμιέρα με τους Γερμανούς:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και με πολλές ιδιαιτερότητες, πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις την ομάδα που φιλοξενεί τον όμιλο. Πιστεύω ότι είμαι πανέτοιμοι και για αυτή τη φάση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να είμαστε ανταγωνιστικοί και σήμερα αλλά και σε όλους τους αγώνες μας».

Σέντρα το μεσημέρι
Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Am Sommerdamm» της Φρανκφούρτης, χωρητικότητας 800 θεατών και θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Κύπρου.

Θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Tomasz Musiał με βοηθούς διαιτητές τον συμπατριώτη του Michał Gajda και τον Σουηδό Joakim Amri Nilsson.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Emil Bozhinovski και παρατηρητής αγώνα ο Βούλγαρος Ivan Borissov Lekov.

*Σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθεί επίσης για τον όμιλο μας ο αγώνας της Σερβίας με τη Σλοβακία.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση