ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

« Είμαστε ομάδα πάνω από όλα»

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου παραχώρησε συνέντευξη τύπου, οπου μίλησε για το αυριανό φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν, αλλά και για το επίσημο του Σαββάτου κόντρα στην Εσθονία. Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Μακρής και Χαραλαμπίδης.

 

Αναλυτικά τι είπε ο Χριστάκης Χριστοφόρου:

 

«Για το παιχνίδι με το Καζακστάν όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Θα δώσουμε χρόνο σε νέους παίκτες για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται ενόψει Εσθονίας.  Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο. Θέλουμε κόσμο δίπλα μας για να φθάσουμε ποθητό αποτέλεσμα».

«Οι πόρτες της Εθνικής είναι ανοικτές για τον οποιοδήποτε.  Έχουν ποιότητα και ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν και να είναι στην εθνική για τώρα και το μέλλον.  Από τους ίδιους εξαρτάται. Θα δούμε πως είναι ο καθένας και εάν μπορούν να αγωνιστούν αύριο ή το Σάββατο».

«Το παιχνίδι το αυριανό είναι για να προετοιμάσουμε ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου.  Εμάς δεν υπάρχουν φιλικά.  Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Όλα τα παιδιά τα παρακολουθούμε σε Κύπρο και εξωτερικό. Μάλιστα μετά από κάθε παιχνίδι τους στέλνουμε αναλύσεις των ιδίων.  Μακάρι να έχουμε και άλλους να πάνε στο εξωτερικό. Μπορούν με τις εμπειρίες να βοηθήσουν εθνική περισσότερο».

 

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, με την σειρά του, είπε τα ακόλουθα:

 

«Κάθε φορά που είμαστε στην Εθνική είναι μία πρόκληση.  Είναι η ομάδα μας. Είναι ένας τρόπος για να αποδείξουμε εαυτό μας. Πρώτης τάξεως ευκαιρία με Καζακστάν για να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Εθνική ομάδα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος.  Κερδίζοντας Εσθονία και το καλοκαίρι το Γιβραλτάρ τότε είναι ευκαιρία να ανέβουμε βαθμολογικά και όχι μόνο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει.  Εμείς είμαστε ομάδα πάνω από όλα.

«Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος.  Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο από το ξεκίνημα.  Αυτή η ομάδα έχει αρκετή ποδοσφαιρική ποιότητα.  Αρκετό ταλέντο.  Θεωρώ ότι ανεβάζουν το πρόσωπο που βγάζει η εθνική στο γήπεδο.  Αυτή η εθνική ομάδα μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο.  Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι δίνουμε το 100% στο γήπεδο για νίκη.  Ελπίζω κάποτε να υλοποιηθεί το όνειρο για συμμετοχή σε μία τελική φάση διοργάνωσης, είτε Μουντιάλ είτε Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θεωρούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Σάββατο.  Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ένας ωραίος αγώνας και κερδίζοντας θα μας δώσει δυναμική για τη συνέχεια».

 

Τέλος, ο Ανδρέας Μακρής δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Πάντα όταν είσαι στην Εθνική είναι μία τιμή για τον Κύπριο παίκτη. Κάθε παίκτης έχει στόχο να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του. Καλή ευκαιρία με Καζακστάν να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.  Καλή ευκαιτία για τον κόσμο, κυρίως της Λάρνακας, να έρθει στο γήπεδο.  Ο καθένας θέλει να δει την Εθνική μετά από καιρό.  Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια»

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση