ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλή παρουσία, χωρίς αντίκρισμα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο απολογισμός από τη συμμετοχή μας στον elite round έφερε τον αποκλεισμό και είναι αλήθεια πως η κατάληξη των πραγμάτων προκάλεσε απογοήτευση.

Η απρόσμενη για πολλούς εξέλιξη με τη νίκη που πέτυχαν τα Νησιά Φαρόε πάνω στη Σλοβακία έκανε ακόμη μεγαλύτερη την απογοήτευση, γιατί μας αρκούσε μια νίκη επί της Ιρλανδίας για να τερματίσουμε δεύτεροι και να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17.


Σε τρεις αγώνες που δώσαμε στα Κούκλια με απολογισμό 2 ήττες και 1 ισοπαλία μείναμε τελικά στην τελευταία θέση και όσοι παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής μας, θα συμφωνήσουν πως η ομάδα με την καλύτερη παρουσία στον όμιλο έμεινε εκτός.

Με τη Σλοβακία πληρώσαμε τα λάθη μας, με τα Νησιά Φαρόε χωρίς να έχουμε εντυπωσιακή παρουσία θα μπορούσαμε για νικηφόρο αποτέλεσμα και στο φινάλε με την Ιρλανδία ούτε η εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο είχε ευτυχή κατάληξη.

Οι νεαροί διεθνείς μας στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα είχαν εξαιρετική απόδοση, πίεσαν τους Ιρλανδούς, δημιούργησαν και έχασαν καταπληκτικές ευκαιρίες και δεν αρκούσε αυτό, ήρθε και το αναπάντεχο γκολ της Ιρλανδίας με το σφύριγμα της λήξης.

Στην επανάληψη έγινε πάλι μεγάλη προσπάθεια, χάθηκαν ευκαιρίες και μαζί τους η ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση που όπως αποδείχτηκε ήταν μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Ο απολογισμός στον elite round έχει καταγράψει σημαντικά συμπεράσματα που ασφαλώς θα αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους με στόχο να γίνουμε και καλύτεροι αξιοποιώντας τα πολλά θετικά της προσπάθειας.

Ηλικιακά ο κύκλος της ομάδας που έλαβε μέρος στη διοργάνωση κλείνει και από τον ερχόμενο μήνα αρχίζει ένας νέος κύκλος με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση.

Η Εθνική μας όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στο 12o όμιλο με αντιπάλους την Πολωνία, τη Σουηδία και το Σαν Μαρίνο και οι αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο από τις 17 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2017.

Αγωνίστηκαν όλοι
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για τον elite round.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση