ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα εισιτήρια με Καζακστάν

Τη μαζική στήριξη των φιλάθλων της Εθνικής αναμένουν σε ακόμη ένα εντός έδρας αγώνα οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές.

Η προπώληση για τον αγώνα του Σαββάτου με την Εσθονία άρχισε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα της ΚΟΠ και ήδη αρκετοί έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους.

Τα εισιτήρια πωλούνται εδώ: https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/

Όπως σε όλους τους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής μας έτσι και σε αυτόν, ισχύουν οι χαμηλές τιμές που αποφάσισε η Ομοσπονδία προκειμένου να προσελκύσει στο γήπεδο όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο και κυρίως, οικογένειες.

Θα είναι διαθέσιμο για άλλη μια φορά το οικογενειακό πακέτο για τέσσερα άτομα  (δύο ενήλικες και δύο  παιδιά κάτω των 12 ετών) αξίας 15 ευρώ στην ανατολική κερκίδα.

Η τιμή εισόδου στη δυτική κερκίδα έχει καθοριστεί στα δέκα ευρώ.

Πέραν της πώλησης εισιτηρίων μέσω του διαδιχτύου, από την Παρασκευή 24 Μαρτίου το πρωί θα πωλούνται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από το ΓΣΠ και από τις 9 το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Κύπρος - Καζακστάν

Για το φιλικό αγώνα με το Καζακστάν την Τετάρτη στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στο 1 ευρώ.

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη, όμως για να εισέρθουν στο Στάδιο θα πρέπει να πάρουν εισιτήριο για σκοπούς καταμέτρησης και ασφάλειας. Τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Σταδίου.
Εισιτήρια θα πωλούνται από την μπουτίκ της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Μαρτίου από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις δύο το απόγευμα μέχρι της έξι.
Τη μέρα του αγώνα (22 Μαρτίου) θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του Σταδίου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (17:00).
Η τιμή εισόδου στα επίσημα θεωρεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και εισιτήρια θα υπάρχουν τη μέρα του αγώνα στην είσοδο των θεωρείων.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση