ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ΚΟΠ ζητά προσφορές

Η ΚΟΠ ζητά προσφορές για τη διαμονή των Εθνικών ομάδων Γυναικών Κύπρου και Βουλγαρίας στη Λευκωσία.
Οι προδιαγραφές της προσφοράς:

*10 δίκλινα και 5 μονόκλινα δωμάτια F/B από τις 05.04.2017 μέχρι 08.04.2017, για την Εθνική Γυναικών Κύπρου ή/και περίπου 10 δίκλινα και 8 μονόκλινα δωμάτια F/B από τις 04.04.2017 μέχρι τις 09.04.2017 για την Εθνική Ομάδα Γυναικών της Βουλγαρίας.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που και οι δύο αποστολές θα διαμένουν στο ξενοδοχείο σας, θα πρέπει να είναι σε ξεχωριστό όροφο και τα ζητούμενα δωμάτια της κάθε αποστολής να είναι συγκεντρωμένα το ένα δίπλα από το άλλο ή απέναντι.

Αν διαθέτετε τα πιο πάνω δωμάτια, παρακαλούμε να μας δώσετε την τιμή χρέωσης η οποία περιλαμβάνει νερό και χυμό ή αναψυκτικό για κάθε άτομο σε κάθε γεύμα.

Επίσης να μας ενημερώσετε για την τιμή ενός μονόκλινου δωματίου το οποίο θα χρησιμοποιείται ως massage room (άδειο από έπιπλα) και ενός δωματίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σαν storage room (άδειο από έπιπλα) καθώς επίσης του coffee break σε περίπτωση που θα χρειαστεί και το οποίο περιλαμβάνει χυμό ή/και καφέ ή/και τσάι και κέικ ή/και σάντουιτς (ham & cheese). Περαιτέρω, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για το κόστος για πλύσιμο ρούχων για το κάθε σετ ( 1 φανέλα, 1 παντελονάκι, 1 ζευγάρι κάλτσες).

Επιπλέον στην προσφορά σας να θεωρηθεί η δυνατότητα δωρεάν Wifi.

Οι προσφορές να είναι σφραγισμένες και να φθάσουν στα γραφεία της ΚΟΠ ταχυδρομικώς (Τ.Θ. 25071,1306 Λευκωσία) ή δια χειρός, ή με υπηρεσία ταξί (Οδός Αχαιών 10, Έγκωμη), σε κλειστό φάκελο όχι αργότερα από το μεσημέρι (12:00) την Τετάρτη 15.03.2017.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα Γραφεία της Ομοσπονδίας (κα Ελένη Τύμβιου) τηλ: 22 352341

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση επικύρωσης της προσφοράς στο ξενοδοχείο σας η καταβολή του κόστους διαμονής θα γίνεται σε 60 μέρες από την ημέρα έκδοσης των τιμολογίων.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση