ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήττα από Ρουμανία

Φιλική ήττα με 2-1 δέχτηκε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-15 από τη Ρουμανία σε αγώνα που έγινε στο "Τάσος Μάρκου" στο Παραλίμνι. 

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες την περασμένη Τρίτη εξήλθαν ισόπαλες 1-1. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρουμανία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της φάση στο τέταρτο λεπτό όταν από προσπάθεια του Luis Munteanu, η μπάλα κόντραρε στον Κυριάκο Αντωνίου και κατέληξε στα δίχτυα..

Στη συνέχεια η Εθνική μας προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η ισοφάριση για την Κύπρο ήρθε τελικά στο 61ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μιχάλη Κωνσταντινίδη. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους Ρουμανούς να χαμογελούν τελικά τελευταίοι σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Dragos Albu. 

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Σάββας Νικολάου, Χρίστος Τρύφωνος (41' Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου, 52' Ανδρέας Παπαδόπουλος), Παναγιώτης Γεωργίου (41' Θωμάς Νικολάου), Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, Μιχάλης Κωνσταντινίδης (70' Γιώργος Ναούμ), Μαρίνος Τζιωνής, Σωτήρης Ζαντής (55' Ανδρόνικος Κακουλής), Δανιήλ Παρούτης, Δημήτρης Αβραάμ (41' Αγάπιος Βρίκκης), Ραφαήλ Μάμας (55' Ιάσονας Ορφανίδης), Κυριάκος Αντωνίου.

www.cfa.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση