ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισοπαλία με Ρουμανία

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρουμανία αναδείχτηκε σε φιλικό αγώνα που έγιινε σήμερα στο "Τάσος Μάρκου" στο Παραλίμνι η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-15.

Πολύ καλή παρουσία από την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Δανιήλ Παρούτη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 32ο λεπτό.

Στο 15ο λεπτό κεφαλιά του Νικόλα Κωνσταντίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 35ο λεπτό, σουτ του Παρούτη αποκρούστηκε από το Ρουμάνο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρουμάνοι πίεσαν την ομάδα μας, έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες και κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν σε 1-1 δύο λεπτά πριν το τέλος, στο 78ο λεπτό με τον Daniel Toma.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη, επίσης στο Παραλίμνι.

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Σάββας Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντής, Νικόλας Κωνσταντίνου (57' Ραφαήλ Μάμας), Γιώργος Ναούμ (57' Μιχάλης Κωνσταντινίδης), Μαρίνος Τζιωνής, Ιάσονας Ορφανίδης (73' Κυριάκος Αντωνίου), Ανδρόνικος Κακουλλής (66' Σωτήρης Ζαντής), Δανιήλ Παρούτης (73' Δημήτρης Αβραάμ), Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου (73' Χρίστος Τρύφωνος), Αγάπιος Βρίκκης (66' Ανδρέας Παπαδόπουλος), Θωμάς Νικολάου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Αργυρού με βοηθούς τους Μάριο Πέτρο και Χρίστο Ασπρογένη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αναστάσης Αναστάση.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση