ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Futsal με την Ελλάδα

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών Futsal με την αντίστοιχη της Ελλάδας στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».
 
Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.
 
Οι διεθνείς μας άρχισαν το φιλικό με επιθετικούς προσανατολισμούς και δημιούργησαν φάσεις στο τέρμα του Δημήτριου Θεοφίλου και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Νίκο Χατζηγεωργίου (πρώτο του γκολ με την Εθνική μας) μετά από εξαιρετικό συνδυασμό.
 
Η ισοφάριση στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Κωνσταντίνο Μάλοβιτς άλλαξε τα δεδομένα και η Ελλάδα πίεσε για δεύτερο γκολ όμως το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Εθνική μας να χάνει σπουδαία ευκαιρία με τον Χρίστο Ιακώβου για να πάρει ξανά προβάδισμα.
 
Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και οι δύο ομάδες και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
 
«Απέναντι σε ένα αντίπαλο που βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από τη δική μας ομάδα πιστεύω ότι προσπαθήσαμε παρά πολύ και είχαμε ευκαιρίες για να φτάσουμε και στη νίκη.
 
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας και ισχύει ότι είπαμε από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι με στόχο τη διάκριση στους επίσημους αγώνες μας», δήλωσε μετά το σημερινό φινάλε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.
 
Κύπρος: Σκαμπύλης, Κόκκινος, Ιακώβου, Στεργιόπουλος, Ομήρου (αρχική πεντάδα), Τσακανιάς, Λειβαδιώτης, Στυλιανού, Μανώλη, Κουλουμπρής, Χατζηγεωργίου, Ιωάννου, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.
 
Ελλάδα: Θεοφίλου, Γκαιφαλιάς, Πάνου, Ντάρλας, Μουρδουκούτας (αρχική πεντάδα), Κατεβσιάν, Καραβίδας, Γκριτζάλις, Σκουτέλης, Μάνος, Βαρδής, Καρμής, Σταυρόπουλος.
 
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μιχάλης Χριστοφίδης και Χρίστος Χρίστου.
 
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αύριο στις 18:00 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X