ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σήμερα στο Τσίρειο το φιλικό με τη Ρωσία

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ελπίδων συνεχίζεται σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, μπήκε ήδη σε πορεία προετοιμασίας για την επόμενη διοργάνωση (27 Ιανουαρίου η κλήρωση) και το σημερινό θα είναι το τρίτο φιλικό.

Προηγήθηκαν οι φιλικές ισοπαλίες (2-2) με Ελλάδα και Μάλτα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοίνωσε η UEFA οι αγώνες της επόμενης προκριματικής φάσης θα αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής όπως ανέφερε και προς τους διεθνείς μας πριν από τη χθεσινή προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι περιμένει το καλύτερο.

«Η σημασία όλων των αγώνων για εμάς είναι η ίδια και με την ίδια φιλοσοφία θα αγωνιστούμε και εναντίον της Ρωσίας. Θέλουμε και τα θετικά αποτελέσματα πέραν της καλής παρουσίας.

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες μας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που θέλουμε και να συγκροτήσουμε μια δυνατή ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρονίκου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του και όπως αναφέραμε από χθες στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Σιών Ιωάννου που αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων και κλήθηκε για πρώτη φορά σε υποχρέωση της Εθνικής Ελπίδων.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Νεόφυτος Νεοφύτου με βοηθούς διαιτητές τους Παύλο Γεωργίου και τον Όμηρο Τζιωρτζή. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεοκλή.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση