ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανέλυσαν τους αγώνες

Η ανάλυση των πρόσφατων αγώνων των Εθνικών μας ομάδων των Ανδρών και των Ελπίδων ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν χθες στην ΚΟΠ οι Ομοσπονδιακοί μας προπονητές με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Σάββα Κωνσταντίνου. 

Πέραν του Σάββα Κωνσταντίνου, παρών ήταν εκ μέρους της Σχολής Προπονητών ο Μάριος Κωνσταντίνου, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χριστάκης Χριστοφόρου και ο βοηθός του Σίμος Ταραπουλούζης, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου και ο βοηθός του Βενιζέλος Τζαμπάζης, ο προπονητής της Εθνικής Νέων U-19 Νεόφυτος Λάρκου, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-17 Γιάννος Οκκάς, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-15 Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου και ο προπονητης της Εθνικής Παίδων U-14 Άγγελος Τσολάκης. 

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χριστάκης Χριστοφόρου και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου ανέλυσαν τους τελευταίους αγώνες των ομάδων τους καθώς και το πρόγραμμα προετοιμασίας που ακολούθησαν. 

Επίσης ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-17 Γιάννος Οκκάς παρουσίασε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του η οποία την ερχόμενη εβδομάδα αγωνίζεται σε επίσημους αγώνες στην Πάφο. 

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών ενώ συζητήθηκαν και οι επικείμενες υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων.

www.cfa.com.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X