ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ν. Ανδρονίκου: «Η πιο σημαντική μου ημέρα»

Η πρώτη νίκη της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 συνδυάστηκε από εξαιρετική παρουσία και το 1-0 στην Τουρκία αποτελεί τεράστια επιτυχία.
 
Οι διεθνείς μας σε ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από τη σκληρή και συλλογική δουλειά των ανθρώπων που την περιβάλλουν και έκαναν όπως είχαν υποσχεθεί μια καινούρια αρχή.
 
Ο Νίκος Ανδρονίκου στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Εθνικής μας σε επίσημο παιχνίδι, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ έζησε μια ξεχωριστή ημέρα.
 
«Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα και η σημερινή είναι η πιο σημαντική ημέρα μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι η πιο  ξεχωριστή στιγμή από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή και συνεχίζοντας ανέφερε:
 
«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές για να φθάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη.
 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της προσπάθειας.
 
Πήραμε πανάξια τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε να την πάρουμε. Η στατιστική ανάλυση του αγώνα επίσης το επιβεβαιώνει. Κάναμε μια πολύ καλή αρχή σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα. Θα χαρούμε την επιτυχία μας όσο πρέπει και αρχίζουμε δουλειά για τον αγώνα της Σλοβακίας».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X